SIP na przystankach
Na FB TW chyba był nawet filmik z tym. Ale to było na Stegnach w dniu otwarcia. Może się skopiowało na miasto...?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak, już widziałem, dzięki za wyjaśnienia.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Jak długo potrwa awaria? Do dziś nie działa.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Dzisiaj widziałem na kilku przystankach, że zamiast najbliższych odjazdów wyświetlana była Polska flaga ze znakiem Polski Walczącej.
Tak jest od 1 sierpnia żeś Amerykę odkrył ...
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
- AdamKlocusky
- Kontakt:
W TW po prostu inaczej czas leci 
I będzie tak przez 63 dni? Po co ten komentarz "żeś Amerykę odkrył"? Wszystkie posty tutaj (zwłaszcza dot. obserwacji) można tak skwitować...
-
gfedorynski
Dobra - taka pierdółka: jak to możliwe, że na rondzie Babka jeden wyświetlacz pokazuje ikonkę dojeżdżającego tramwaju, a drugi biegnącego pasażera, one są przecież z tego samego czasu?
Wydaje mi się, że wszystkie wyświetlacze tak mają. Sekwencja jest taka - najpierw wagonik, później biegnący pasażer. Ikonki są wyświetlane jedna po drugiej.

-
gfedorynski
Też tak myślałem, ale wpatrywałem się intensywnie i nie doczekałem ludzika. Może to wyjątek, albo tak się złożyło akurat. No, ale to naprawdę nieistotna pierdółka.
Co się dzieje z ekranami przystankowymi na ZP Conrada (tramwajowym)? Zamontowane o ile dobrze pamiętam przed wakacjami, a dni, w które działały, można policzyć na palcach jednej dłoni
Nie chciałem zakładać nowego tematu: SIP Węzeł Młociny, albo ogólniej SIO węzły przesiadkowe.
Zapewne czegoś nie rozumiem, ale zdumiewa mnie, że tramwaje, które w Warszawie poruszają się po wydzielonych trasach mają SIP na przystankach, a autobusy z reguły nie, chociaż na przystanku Ratusz-Arsenał czasem sprawnie działa.
Dlaczego takich tablic nie ma na przystankach węzłowych, np Metro Młociny, Metro Centrum, Metro Wilanowska, Metro Brudno itd.. Tzn tablic pokazujących godzinę każdego najbliższego odjazdu każdej linii. Czy jest to awykonalne zadanie programistyczne i wdrożeniowe?
Zapewne czegoś nie rozumiem, ale zdumiewa mnie, że tramwaje, które w Warszawie poruszają się po wydzielonych trasach mają SIP na przystankach, a autobusy z reguły nie, chociaż na przystanku Ratusz-Arsenał czasem sprawnie działa.
Dlaczego takich tablic nie ma na przystankach węzłowych, np Metro Młociny, Metro Centrum, Metro Wilanowska, Metro Brudno itd.. Tzn tablic pokazujących godzinę każdego najbliższego odjazdu każdej linii. Czy jest to awykonalne zadanie programistyczne i wdrożeniowe?
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Oczywiście że jest to w 100% realne i wykonalne, po prostu w tym mieście odpowiedzialne za to instytucje mają to w pompie
- ZielonyJamnik
Łatwiej byłoby gdyby była jedna spółka, która myślałaby o obu swoich rodzajach transportów. A tak to każdy sobie rzepkę skrobie
Mkną po koleinach zielone jamniki...