Piszę to dziś po raz drugi: i co, gdy trzeba będzie tę relację za kilka zabrać?
Bo jak nie zabierzesz, to czym pojedziesz przez Rostafińskich na Ochotę?
Moderator: Wiliam
Piszę to dziś po raz drugi: i co, gdy trzeba będzie tę relację za kilka zabrać?
Przecież Rostafińskich jeszcze nawet nie zaczęli budować! Przez 5 lat to struktura Mordoru się całkiem zmieni, a może nawet zaczną budować kolejną linię metra. Wszyscy mają się kisić w korku na Dolnej przez 5 lat, bo gdyby tu było przedszkole w przyszłości?
To prawda. O ile w 17 jest miejsce na dodatkowych pasażerów. A nie ma.Bastian pisze:Przesiadka z 19 do 17 nie brzmi strasznie.
Wysiada dużo. Ale na Wołoskiej w szczycie nie ma już wolnych miejsc (nie chce mi się wracać do dyskusji, że są, bo nie ma).Bastian pisze:Nikt na Polu Mokotowskim wysiada do metra? Tuś mnie zdziwił.
Kiedyś się nie dało, bo jeździło co 4 minuty i cośtam cośtam (a pisałem że można co 3 kurs nawet). Teraz nie próbowałem już o to pisać.Bastian pisze:No to chyba najprościej byłoby wyciągnąć 33?
Jakies 10 lat temu słyszałem już, że nie ma co robić drobnych zmian na Bielanach, bo "zaraz będzie systemowy, całościowy projekt". I co? Nic.
Są miejsca, gdzie można byłoby wprowadzić zmiany. Niemniej - to temat sprzed wojny. I epidemii. I nie na ten wątek.