Mapa komunikacji miejskiej

Moderatorzy: Tyrystor, Dantte

Awatar użytkownika
Bywalec

Post autor: Bywalec » dzisiaj, 12:55

person pisze:
dzisiaj, 12:48
Aha. W takim razie trzeci slot czasowy.
[...]
Na końcu jest mowa, że o zmianach po 28.06 będzie info później, ale nie ma nic o innych zmianach…
Skoro zmiany w długi weekend nie są powiązane z remontem w Jerozolimskich to trudno by były opisane w tym komunikacie #-o Pojawi się oddzielny komunikat.
Obrazek

Awatar użytkownika
pawcio

Post autor: pawcio » dzisiaj, 13:04

Co nie zmienia postaci rzeczy, że zwykły człowiek ma przechlapane, żeby się w tym połapać, a takie mnożenie dat w różnych miejscach nie pomaga.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem

Awatar użytkownika
Bywalec

Post autor: Bywalec » dzisiaj, 13:06

Dlatego dobrze, że jest komunikat zbiorczy. I tak jak napisał person, powinien być tam spis treści. Albo coś na wzór tabelki rozkładu jazdy by przenosiło do informacji tylko o tej linii w którą się klika.
Obrazek

Awatar użytkownika
person
(geograf)

Post autor: person » dzisiaj, 13:10

Bywalec pisze:
dzisiaj, 12:55
person pisze:
dzisiaj, 12:48
Aha. W takim razie trzeci slot czasowy.
[...]
Na końcu jest mowa, że o zmianach po 28.06 będzie info później, ale nie ma nic o innych zmianach…
Skoro zmiany w długi weekend nie są powiązane z remontem w Jerozolimskich to trudno by były opisane w tym komunikacie #-o Pojawi się oddzielny komunikat.
Skąd mam wiedzieć, czy bożocielne zmiany nie wpłyną na linie zmielone zmienione przez Jerozolimskie? ;p
Bywalec pisze:
dzisiaj, 13:06
Dlatego dobrze, że jest komunikat zbiorczy. I tak jak napisał person, powinien być tam spis treści. Albo coś na wzór tabelki rozkładu jazdy by przenosiło do informacji tylko o tej linii w którą się klika.
O to to!

Awatar użytkownika
Bywalec

Post autor: Bywalec » dzisiaj, 14:37

person pisze:
dzisiaj, 13:10
Skąd mam wiedzieć, czy bożocielne zmiany nie wpłyną na linie zmielone zmienione przez Jerozolimskie? ;p
Zmienią dla jednej linii, ale w zupełnie innej części miasta. O to mi chodziło, że nie ma to bezpośredniego wpływu na objazdy Jerozolismkich. Generalnie prościej byloby jak w drugiej części mojej wypowiedzi - kompendium per linia i tam zmiany po datach.
Obrazek

ODPOWIEDZ