Skoro zmiany w długi weekend nie są powiązane z remontem w Jerozolimskich to trudno by były opisane w tym komunikacie
Mapa komunikacji miejskiej

Co nie zmienia postaci rzeczy, że zwykły człowiek ma przechlapane, żeby się w tym połapać, a takie mnożenie dat w różnych miejscach nie pomaga.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Dlatego dobrze, że jest komunikat zbiorczy. I tak jak napisał person, powinien być tam spis treści. Albo coś na wzór tabelki rozkładu jazdy by przenosiło do informacji tylko o tej linii w którą się klika.

Zmienią dla jednej linii, ale w zupełnie innej części miasta. O to mi chodziło, że nie ma to bezpośredniego wpływu na objazdy Jerozolismkich. Generalnie prościej byloby jak w drugiej części mojej wypowiedzi - kompendium per linia i tam zmiany po datach.

-
adamrozbicki
Chyba nie oczekujesz ode mnie, że podam tu szczegóły przyszłych wyłączeń, zanim pojawi się oficjalna informacja?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Na mapie dziennej 127 jest w obie strony Wałowicką, a powinno być w stronę centrum Potrzebną.
Chociaż ja cały czas uważam, że 127 powinno się dać (na żywo, nie na mapie
) w obie strony Potrzebną, a 228 w obie Wałowicką, tak jak teraz jest mniej czytelnie.
Chociaż ja cały czas uważam, że 127 powinno się dać (na żywo, nie na mapie
- Bastian
- Sułtan Maroka
Informacja, czym pasażer w dane miejsce NIE dojedzie, też jest coś warta. Zatem skoro już na schematach objazdowych zaznacza się skreślone numery (zamiast ich usunięcia), to przydałoby się jeszcze móc zobaczyć, CO zostało skreślone. Inaczej to wnosi tylko chaos.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow