Moderatorzy: Tyrystor, Dantte
-
Bywalec
person pisze: ↑dzisiaj, 12:48
Aha. W takim razie trzeci slot czasowy.
[...]
Na końcu jest mowa, że o zmianach po 28.06 będzie info później, ale nie ma nic o innych zmianach…
Skoro zmiany w długi weekend nie są powiązane z remontem w Jerozolimskich to trudno by były opisane w tym komunikacie

Pojawi się oddzielny komunikat.
-
pawcio
Co nie zmienia postaci rzeczy, że zwykły człowiek ma przechlapane, żeby się w tym połapać, a takie mnożenie dat w różnych miejscach nie pomaga.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Bywalec
Dlatego dobrze, że jest komunikat zbiorczy. I tak jak napisał person, powinien być tam spis treści. Albo coś na wzór tabelki rozkładu jazdy by przenosiło do informacji tylko o tej linii w którą się klika.
-
person
- (geograf)
Bywalec pisze: ↑dzisiaj, 12:55
person pisze: ↑dzisiaj, 12:48
Aha. W takim razie trzeci slot czasowy.
[...]
Na końcu jest mowa, że o zmianach po 28.06 będzie info później, ale nie ma nic o innych zmianach…
Skoro zmiany w długi weekend nie są powiązane z remontem w Jerozolimskich to trudno by były opisane w tym komunikacie

Pojawi się oddzielny komunikat.
Skąd mam wiedzieć, czy bożocielne zmiany nie wpłyną na linie
zmielone zmienione przez Jerozolimskie?
Bywalec pisze: ↑dzisiaj, 13:06
Dlatego dobrze, że jest komunikat zbiorczy. I tak jak napisał person, powinien być tam spis treści. Albo coś na wzór tabelki rozkładu jazdy by przenosiło do informacji tylko o tej linii w którą się klika.
O to to!
-
Bywalec
person pisze: ↑dzisiaj, 13:10
Skąd mam wiedzieć, czy bożocielne zmiany nie wpłyną na linie
zmielone zmienione przez Jerozolimskie?
Zmienią dla jednej linii, ale w zupełnie innej części miasta. O to mi chodziło, że nie ma to bezpośredniego wpływu na objazdy Jerozolismkich. Generalnie prościej byloby jak w drugiej części mojej wypowiedzi - kompendium per linia i tam zmiany po datach.