SieÄ tramwajowa - kilka pytaĹ
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No tak, Czynszowa.
Szkoda tylko, że przy Wileniaku 26A i 26B miałyby oddzielne przystanki (no, ale obecnie w sumie i tak mają).
Szkoda tylko, że przy Wileniaku 26A i 26B miałyby oddzielne przystanki (no, ale obecnie w sumie i tak mają).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Czy przy przebudowie Trasy WZ nie mieli tego zmienić?inż. Glonojad pisze:Szkoda tylko, że przy Wileniaku 26A i 26B miałyby oddzielne przystanki
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A dokładniej to przy budowie metra, bo nikt nie będzie robił kosztownych robót z przenoszeniem torów, skoro metro ma tam zrobić kretowisko.
Tak czy siak, przebudowa tego węzła i tak by nie nastąpiła w tym roku.
Tak czy siak, przebudowa tego węzła i tak by nie nastąpiła w tym roku.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
I nadal chcą przesuwać (usuwać) pomnik czterech śpiących, czy zmienili w tej sprawie zdanie
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel