Sieć tramwajowa - kilka pytań

Moderator: Wiliam

Awatar użytkownika
Colony
Kontakt:

Post autor: Colony » 11 wrz 2007, 20:54

Owszem, w DS oczywiście słabsze. Żeby Czynszowa miała cały czas.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 11 wrz 2007, 20:55

No tak, Czynszowa.

Szkoda tylko, że przy Wileniaku 26A i 26B ;) miałyby oddzielne przystanki (no, ale obecnie w sumie i tak mają).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
Colony
Kontakt:

Post autor: Colony » 11 wrz 2007, 20:59

Myślę, że tym sposobem oszczędzono zadowolono by zarówno Jelonki jak i Pragę. W relacjach długodystansowych nie byłoby żadnej straty.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)

Awatar użytkownika
pawcio

Post autor: pawcio » 12 wrz 2007, 0:15

inż. Glonojad pisze:Szkoda tylko, że przy Wileniaku 26A i 26B ;) miałyby oddzielne przystanki
Czy przy przebudowie Trasy WZ nie mieli tego zmienić?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 12 wrz 2007, 2:25

Podobno mają.
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 12 wrz 2007, 8:07

A dokładniej to przy budowie metra, bo nikt nie będzie robił kosztownych robót z przenoszeniem torów, skoro metro ma tam zrobić kretowisko.

Tak czy siak, przebudowa tego węzła i tak by nie nastąpiła w tym roku.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 12 wrz 2007, 9:42

I nadal chcą przesuwać (usuwać) pomnik czterech śpiących, czy zmienili w tej sprawie zdanie :>
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

ODPOWIEDZ