Bo 401 jest do podziału i za Służewiem jeździ puste, nie wiesz?pawcio pisze:Mówisz o tym 401, do którego dziś o 7:39 na przystanku Most Siekierkowski ledwo się wszyscy zmieścili, a ja musiałem stać na ostatnim schodku w ikarusie (tym, na którym poruszają się płaty drzwiowe)?
136, 504, 505 i im podobne
Moderator: Wiliam
Dokładnie. Ja już przestaję to wszystko ogarniać: jeżeli trasa 502 przec Gocław się nie sprawdziła to dlaczego wydłużono 411 do SM? Zamiast tego może należało wzmocnić 502 na trasie przez Ostrobramską a 411 zostawić tak jak było. Wtedy i Miłosna i Ostrobramska byłyby zadowolone. A i Gocław też miałby lepiej, ponieważ teraz kursy 411 ze SM zestadzają się z kursami z GocławiaTGM pisze:A 502 ponoć się marnowało na Ostrobramskiej. "Co 15 minut? Tak, ale przez Gocław."
Nikt. Tylko Komuś się nie podobało, że autobus z Miłosny jeździ częściej, ale nie przez Ostrobramską.
Aż tak tragicznie z tym zestadzaniem nie jest, co nie zmienia postaci rzeczy, że po dokonaniu serii pomiarów będzie to skorygowane.A i Gocław też miałby lepiej, ponieważ teraz kursy 411 ze SM zestadzają się z kursami z Gocławia
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
geograf_OSU
Nie neguje ze kilka kursow rano jest nabitych, ale wiekszosc kursow jest pusta jak beben. Taka prawda. A to ze jednak libero na 505 nie jezdzi puste jak beben swiadczy ze takie polaczenie jest potrzebne. I tak przeciez nie zdejmiecie tych jelczykow i puscicie na TL i ostrobramska.pawcio pisze:Mówisz o tym 401, do którego dziś o 7:39 na przystanku Most Siekierkowski ledwo się wszyscy zmieścili, a ja musiałem stać na ostatnim schodku w ikarusie (tym, na którym poruszają się płaty drzwiowe)?
Liczby nie zawsze oddają sytuację rzeczywistą.Fikander pisze: jak przychodzi do liczb
Mam dziwne wrażenie, że uskuteczniasz prywatę. Nikt oprócz Ciebie nie widzi większej potrzeby tworzenia takiej koordynacji.
To tak jakbym ja płakał za dawnym 505, bo miałem co 10 min. szybki autobus na Kabaty, a nie co 20 + ciągnące się jak smród po gaciach 192.
- fik
- Naczelne Chamidło
Najlepiej byłoby wywalić 186 ze Służewca, przekierować 136 przez Wołoską i DOPIERO WTEDY wzmacniać 504. Obecnie jest nadpodaż w relacji Służewiec - Rakowiec, sztucznie utrzymywana przez to, że linie obsługujące największe wspólne potoki (186 i 136) nie mają ŻADNEGO wspólnego przystanku na Służewcu.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!