A gdyby tak zlikwidować linie czerwone?
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Kwestia atrakcyjności 18 wiąże się z 516 dość ściśle. W węźle Żerań FSO tak dokładniej. 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Stary Pingwin
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A gdzie najwięcej jest Twoim zdaniem nadmiaru czasu?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Stary Pingwin
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ha. To by potwierdzało wyniki opracowania TransEko.
E, wystarczyło przedłużyć 186 zamiast skracaćBastian pisze: A teraz pomyślmy, co by było, gdyby każdy taki Buków musiał mieć linię na Służewiec
[ Dodano: |15 Sty 2011|, 2011 17:41 ]
Wtedy standardem jest takie coś:Delfino pisze:W prawie każdym większym polskim mieście tak jest. Do niedawna też tak było w Warszawie.Bastian pisze: Pokaż mi jakieś większe miasto w Europie, gdzie tak jest.
http://www.mzk.przemysl.pl/rozklad/wg_l ... &Variant=P
Ja bym nie demonizował problemu do jednej przesiadki, ale jak docelowo z Pragi na Ochotę mam się przesiadać, to wolę jednak wziąć samochód i dojechać w 10-15 minut.
[ Dodano: |15 Sty 2011|, 2011 17:45 ]
A jak się już nie dało ludzi zmusić, to się robi tak, żeby pod drzwi tramwaju dojeżdżało - może wtedy się uda?Bastian pisze:516 uruchamiano jako dowozówkę do tramwaju.
ŁK
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jak to nie dało?Łukasz pisze:A jak się już nie dało ludzi zmusić
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Pełne jak pełne.
Przedwczoraj miałem okazje rano być na tarchominie i przez ten burdel z wyjazdem na modlińską widziałem 4x516 i w każdym ledwo siedzące zajęte.
To samo tyczy się innych linii, niektóre wozy pełne a drugie wiozą powietrze.
Przedwczoraj miałem okazje rano być na tarchominie i przez ten burdel z wyjazdem na modlińską widziałem 4x516 i w każdym ledwo siedzące zajęte.
Takie zjawiska czasami zdarzają się, jak linia jeździ bardzo czesto a napotyka korki. Dwa wozy się zjadą i ten drugi jest pustawy.Pełne jak pełne.
Generalnie przydałoby się, jakby ktoś wrzucił pomiar z 516.
Chyba ten temat jest coraz bardziej na czasie. Z 401,503 robi się czarnuchy z czerwonym numerkiem; 509 to czeka niedługo, uwalone E-5. To częśc większej akcji pt Warszawy nie stac na linie przyspieszone? Czy jakieś lobby samochodziarzy? Wiadomo że protesty będą jak ktoś chce dołożyc przystanek, czemu nikt nie zrobi badań czy nie zlikwidowac jakiś postojów? Może i czerwonych jest za dużo więc zlikwidujmy połowę i wprowadzamy ustawowy zakaz dodawania przystanków na pozostałych. Czy ZTM chce wszystkich przewalic do samochodów?