Układ linii tramwajowych z M2C
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
3 słabe linie to wciąż podaż >3000 miejsc na kierunek. Wątpię, by kiedykolwiek potrzeba tam było więcej.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
A po przedłużeniu linii przez Modlińską na Tarchomin?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To już uwzględnieniłem w ramach "kiedykolwiek".
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Tramwaj dokąd? Przecież linia na Kawęczyńską to nie dokładnie to samo, co linia na Broniewskiego.A jakie będzie zapotrzebowanie na tramwaj na Żeraniu FSO po otwarciu metra? Dalej 3 słabe linie?
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Chodziło mi o to, ile linii tramwajowych powinno dojeżdżać do Żerania FSO, po otwarciu M2C.
Mi się zawsze wydawało, że 2 linie
M2C, a pozostała jedna
Gdański.
A w drugą stronę? Linia Żerań - Wschodni to nie to samo, co Żerań - Broniewskiego.Chodziło mi o to, ile linii tramwajowych powinno dojeżdżać do Żerania FSO, po otwarciu M2C.
Na jakiej podstawie? Zresztą DwG to też wiele możliwości (28, 27, 16, 41, 18?, ...).Mi się zawsze wydawało, że 2 linieM2C, a pozostała jedna
Gdański.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Max dwie linie z Żerania FSO, w tym najlepiej jedna taka, która mogłaby kończyć wcześniej wieczorem.
A pętlę Żeran FSO zmieniamy w parking dla Auchan.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A ile osób do tej pętli jeździ tramwajami?
Strasznie pekapistowski w swoim myśleniu rozkładowym się ostatnio zrobiłeś. Naprawdę obcięcie liczby kursów o połowę nie daje dwukrotnego podniesienia zapełnienia.
PS. 28 z przyczyn potrzeb przewozu powietrza tam się nie wzięło.
PS. 28 z przyczyn potrzeb przewozu powietrza tam się nie wzięło.
Jasne. Jak ma jeździć w krzaki do zoo, to lepiej niech jeździ na Żerań FSO, gdzie akurat udało się przywrócić trzeci tor na pętli. A tak naprawdę przydaje się głównie w godzinach szczytu.
Owszem. Ale ofertę poza godzinami szczytu też trzeba budować bo ludzie lubią ustalać swoje ścieżki niezależnie od pory dnia/tygodnia.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
8, własnie podjechało z Grochowskiej na Zieleniecką (kierunek Centrum). Wolne siedzące - ile będzie miało osób po otwarciu M2c?
YPB? Że ludzie zrezygnują z bezpośredniego tramwaju do centrum na rzecz dojazdu (czym?) do metra?