Trasa tramwajowa na Tarchomin i Nowodwory
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie doceniasz potęgi Podróży Bez Przesiadek Do MacDonalda...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Może, po zakończeniu burdelu na Służewcu, ZTM zamieni południowe krańce 17 i 33.
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
Podróż bez przesadek jest dobra ale jak jest atrakcyjna czasowo. Ja obecnie z ZP Wołoska do R-4 wolę jechać tramwajem, później metrem do Huty i przystanek tramwajem do R-4 niż bezpośrednio 17 bo jest ok. 10-15 minut szybciej ew. od razu z buta do Metra Racławicka. Nawet jadące dookoła N01 jest zbliżone czasowo do 17.
Wygląda na to, że Siemens dostał łomot za eksperymenty i sytuacja w dzień wróciła do stanu poprzedniego.MichalJ pisze:Na razie poczekaj dwa dni, może jednak odkręcą?
Otwarcie i tak będzie dla polityków i dziennikarzy, bo od otwarcia odcinka Nowe Bemowo - Piaski konsekwentnie niedasię zrobić kawałka wydarzenia dla mieszkańców.pawcio pisze:Skoro osa już się włączył w wojnę w sprawie Powstańców, to już niech bije serią. Może przynajmniej jedną sprawę będą musieli załatwić.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- tarantula01
- Kontakt:
To te ludziki?
http://radny.com.pl/robocze/tram150202_164018.jpg
A ja myślałem, że priorytet ustawiają lub chociaż akomodację dla osygnalizowanego lewoskrętu włączą.
A ja myślałem, że priorytet ustawiają lub chociaż akomodację dla osygnalizowanego lewoskrętu włączą.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Ty to byś chciał mieć ciastko i je zjeść. Skoro szacowna firma nie ma kompetentnych ludzi, którzy by umieli wgrać docelowe programy to niech nie grzebią w obecnych nastawach, bo spisują się one dobrze i nie ma się o nie czepiać. Pilniejsze jest posprzątanie burdelu na Starych Świdrach.tarantula01 pisze:To te ludziki?
Ale na Rakowieckiej za dużo siedemnastek nie może stać, a jeśli miałaby to być linia z dobrą częstotliwością,Os0 pisze:Może, po zakończeniu burdelu na Służewcu, ZTM zamieni południowe krańce 17 i 33.
to musiałaby mieć krótkie postoje, co z kolei spowoduje, że w obie strony będzie opóźniona
ŁK
A może się zepsuło coś po prostu?MisiekK pisze:Wygląda na to, że Siemens dostał łomot za eksperymenty i sytuacja w dzień wróciła do stanu poprzedniego.MichalJ pisze:Na razie poczekaj dwa dni, może jednak odkręcą?
ŁK
Nie. Po zakończeniu eksperymentów porąbały się panom wersje programów jakie mieli uruchomić.Łukasz pisze:A może się zepsuło coś po prostu?
- tarantula01
- Kontakt:
Z dzisiejszych obserwacji - jazdy tramwajem z Mehoffera wynika, że tramwaj po ruszeniu z przystanku Mehoffera i rozpędzając się do dopuszczalnej prędkości, nie musiał zatrzymywać się na światłach przy wjeździe pod SP344, tylko zaledwie musiał lekko zwolnić. Do wczoraj tramwaj zawsze musiał zatrzymać się przy sygnalizatorze przy wjeździe do SP344, odstać 5-8 sekund aż wyświetli się "zielone" i dopiero ruszał. Także być może te grzebanie na Mehoffera przyniesie korzyść. Zobaczymy w kolejnych dniach.MisiekK pisze:Ty to byś chciał mieć ciastko i je zjeść. Skoro szacowna firma nie ma kompetentnych ludzi, którzy by umieli wgrać docelowe programy to niech nie grzebią w obecnych nastawach, bo spisują się one dobrze i nie ma się o nie czepiać. Pilniejsze jest posprzątanie burdelu na Starych Świdrach.tarantula01 pisze:To te ludziki?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Kanalarzy zabawy to zdaje się unijne są, a te trzeba w roku bieżącym zamknąć.
Coś majstrowali ze światłami Światowida/Myśliborska? Cały poranny szczyt był korek jakiego zwykle tu nie ma.
126: Nowodwory - Mehoffera - Modlińska - Klasyków - Czołowa - Marywilska!
Wczoraj też był (o godzinie 7:00 wczoraj jak i dzisiaj jechałem). Mimo wszystko ruch sprawnie szedłwinnux8 pisze:Coś majstrowali ze światłami Światowida/Myśliborska? Cały poranny szczyt był korek jakiego zwykle tu nie ma.
Moje zdjęcia: Phototrans - WGKM
Z tymi to na początku stycznia. Tam rano ustawia się kolejka koło 7 codziennie, ale w miarę sprawnie jedzie.winnux8 pisze:Coś majstrowali ze światłami Światowida/Myśliborska?
- tarantula01
- Kontakt:
Na razie efektu dobrej koordynacji ciąg dalszy. Motorniczy rozpędzają się do ok. 40 -45 km/h ruszając z Mehoffera i bez hamowania jadą przez światła przy SP344 do Ćmielowskiej.tarantula01 pisze:Z dzisiejszych obserwacji - jazdy tramwajem z Mehoffera wynika, że tramwaj po ruszeniu z przystanku Mehoffera i rozpędzając się do dopuszczalnej prędkości, nie musiał zatrzymywać się na światłach przy wjeździe pod SP344, tylko zaledwie musiał lekko zwolnić. Do wczoraj tramwaj zawsze musiał zatrzymać się przy sygnalizatorze przy wjeździe do SP344, odstać 5-8 sekund aż wyświetli się "zielone" i dopiero ruszał. Także być może te grzebanie na Mehoffera przyniesie korzyść. Zobaczymy w kolejnych dniach.MisiekK pisze: Ty to byś chciał mieć ciastko i je zjeść. Skoro szacowna firma nie ma kompetentnych ludzi, którzy by umieli wgrać docelowe programy to niech nie grzebią w obecnych nastawach, bo spisują się one dobrze i nie ma się o nie czepiać. Pilniejsze jest posprzątanie burdelu na Starych Świdrach.
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl